ESTABLISHED 2014

FÖRHINDRAR PÅ ETT BEHAGLIGT OCH STILFULLT SÄTT SKAVANDE LÅRJuniid motverkar lårskav med stil
Established 2014

Säkerhet på Juniids webbplats


Vad är ett SSL-certifikat?


Secure Sockets Layer (SSL) är en säkerhetsmekanism som  används för att kryptera kommunikationen mellan två enheter. Ofta är ena sidan en webbserver (ex. onlinebutik) och den andra är en webbläsare (ex. Safari, Firefox eller Internet Explorer). Tanken med att kryptera data som sänds till och från dessa två enheter är att ingen annan på nätverket (oftast internet) ska kunna avlyssna eller manipulera informationen. Handlar man på internet så faller det sig naturligt att man använder SSL för att kryptera exempelvis kreditkortsinformation.

SSL kan med fördel användas för ökat integritetsskydd på Internet och därmed för att omöjliggöra eller i vart fall kraftigt försvåra att avlyssna trafiken. Om en webbadress börjar med https://www... används i praktiken SSL. Många vanliga webbplatser (t ex gmail och hotmail) tillåter att man aktiverar SSL genom att ändra http://www... till https://www... dvs genom att bara lägga till ett s. Källa: Wikipedia

Säker kortbetalning på Juniids webbplats


Kortbetalningen sker via Stripe och är krypterad för Juniids och din säkerhet. Du kan se att webbplatsen är krypterad och säker när du ser ett hänglås och https i adressraden. Tänk på att aktivera ditt betalkort för internetköp hos din bank om det är nödvändigt för att ditt köp ska bli giltigt och kunna genomföras.

Stripe - Ekonomisk infrastruktur för internet
Stripe är det bästa sättet att ta emot betalningar online. Stripe är byggd för utvecklare, beslutsfattare och kreatörer. Stripe strävar efter att utöka e-handeln genom att göra det lätt att bearbeta transaktioner och hantera onlineverksamhet. Stripe lanserades i september 2011 och i Sverige 2014. Huvudkontoret finns i San Francisco. Läs mer om Stripe på www.stripe.com

Kortbetalningen sker via Stripe och är krypterad. Du kan se att webbplatsen är krypterad och säker när du ser ett hänglås och https i adressraden.
Tänk på att aktivera ditt betalkort för internetköp hos din bank om det är nödvändigt.

Stacks Image 17750
Stacks Image 17748
Beställ idag!
Stacks Image 17695

Vad tråkigt att du lämnar oss!
Är du säker på att du inte vill bli av med ditt lårskav?
För endast 349kr är du fri att gå hur långt du vill”

TEST
Vi använder Cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats.
Läs mer >>

Vi använder Cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats.
Läs mer >>