Established 2014

MENY
MENY

Köpvillkor

Dessa allmänna villkor är tillämpliga på alla avtal som du ingår med JUNIID genom att beställa en produkt från juniid.se. Genom att beställa en produkt accepterar du dessa allmänna villkor.

JUNIID expedierar inga kontantköp till personer under 18 år. I dagsläget kan avtal endast ingås på svenska och JUNIID distribuerar endast beställningar inom Sverige.

JUNIID reserverar sig för eventuella tryck-, bild- och skrivfel på www.juniid.se samt dess undersidor. JUNIID innehar alla rättigheter till innehållet på juniid.se. Distribution, reproduktion, återutsändning, nyutgivning och annat förfogande eller tillgängliggörande av material på juniid.se får inte ske utan JUNIIDs skriftliga medgivande.

JUNIID strävar efter att du ska få orderbekräftelse i samband med ditt köp. Om du mot förmodan inte har mottagit en orderbekräftelse per e-post inom ett dygn ber vi dig kontakta JUNIIDs kundtjänst: kundtjanst@juniid.se. Du ansvarar själv för att de uppgifter som du fyller i är korrekta och fullständiga. Du ansvarar för felaktigt ifyllda uppgifter och ska hålla JUNIID skadeslöst om uppgifterna är medvetet oriktiga.

Vid beställning via webbshoppen gäller de priser som anges på webbshoppen vid beställningstidpunkten. Alla priser är angivna i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms. Priserna är angivna exklusive frakt. Du betalar din beställning genom kortbetalning. Vi använder säker kortbetalning via Stripe. Varor som finns i lager levereras normalt inom 10 arbetsdagar räknat från den dag vi erhållit betalning. JUNIID ansvarar inte för skada till följd av att meddelad leveranstid överskrids.

JUNIID erbjuder i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen 14 dagars bytesrätt för oanvända varor räknat från den dag du mottagit varan. Varan ska återlämnas oanvänd med hel förpackning, i oskadat skick. Se sidan ”Returhantering” för instruktioner om hur du går tillväga.

Du ansvarar för att varan inte skadas under tiden du har den i din besittning, samt står för kostnad och risk för returfrakt. Det betyder att du ansvarar för att varan kommer returneras hel och oskadad till JUNIID. Vid retur till JUNIIDs e-handelslager rekommenderar JUNIID att du skickar varan i samma kartong som du fick den i. Återbetalning av belopp för returnerad vara sker inom 30 dagar från mottagandet. JUNIID har rätt att neka retur av en vara om det visar sig att varan är använd eller i skadat skick.

Reklamationer sker genom att fylla i ett formulär som du hittar på sidan ”Returhantering”. Vi skickar därefter en förutbetald returadressetikett till din e-postadress Används denna adresslapp står JUNIID för fraktkostnad som uppkommer vid en befogad reklamation.

I formuläret kan du också välja om du vill ha pengarna tillbaka eller en ersättningsleverans. Återbetalning respektive ersättningsleverans sker inom 30 dagar. Ersättningsleverans från JUNIID sker utan kostnad för dig.

JUNIID följer Allmänna reklamationsnämndens riktlinjer och beslut vid reklamationer.

JUNIID ansvarar för de personuppgifter som du lämnar till JUNIID. Du kan vända dig till JUNIIDs kundtjänst kundtjanst@juniid.se för att begära insyn i dina personuppgifter. Svensk lag ska tillämpas på dessa villkor. Om tvist avgörs av Allmänna reklamationsnämnden följer JUNIID nämndens beslut.

Dessa Villkor har fastställts av JUNIID 2017-05-29Stacks Image 167405

Vi skickar alla beställningar med Varubrev 1:a klass

Juniid Thights Womans omdömen från kunder

E-post: kundtjanst@juniid.se
Telefon: 060-890 05 30

Adress:
Juniid
Juniskärsvägen 163
862 91 Kvissleby

Juniid är ett registrerat varumärke och ägs av Junide AB

Organisationsnummer:
559005-2527
www.junide.se

Vi använder Cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats.
Läs mer >>