Hej Bloggare!

Vi vill hjälpa alla kvinnor med problem med skavande lår.

Jag heter Sandra Söderberg och har tagit fram en slags "cykelbyxa" som förhindrar att kvinnor med en kroppsform där låren går ihop och skaver och som gillar att ha klänning och kjol på sommaren ska slippa få problem med skavande lår. Byxan heter Juniid Thights Woman och i byxan möts funktion, välbehag och stil. De förhindrar lårskav genom en särskild textil som är tunn, luftig, mjuk och följsam men trots de skira funktionerna har textilen i byxan en mycket hög slitstyrka. Kolla gärna in www.juniid.se.

Jag skulle gärna vilja att du testar byxan och om du gillar den, marknadsföra den på din blogg. Om du har F-skatt erbjuder vi vid köp genom dig en kickback på 90kr per par. Har du webbshop och dessutom vill köpa in ett eget lager så erbjuder vi ännu mer per par i ren vinst. Låter det intressant? Hör i så fall av dig med namn, adress, telefonnummer och ev. organisatonsnummer till kundtjanst@juniid.se. l så skickar jag en gratis Juniid att testa.

Nedan finner du ytterligare information om lårskav och Juniid. Denna information kan du också ha användning av vid en eventuell marknadsföring av produkten.


Lårskav - Infanterield - Chubrub

Skavsår på låren uppkommer när oskyddad hud genom friktion nöter mot främst annan hud eller löst sittande textilier. Beroende på faktorer som tryck, hudens beskaffenhet och omgivande miljö blir friktionen högre. Fuktiga förhållanden genom väder eller svett och textiliers egenskaper påverkar därför friktionen.

Lårskav är främst ett problem som drabbar överviktiga eller atletiska personer med kraftiga lår men det är faktiskt också ett vanligt problem hos kvinnor av normalvikt men med genetiska anlag i kroppsform. Chub rub, lårgnugg, lårskav och infanterield är ord som beskriver detta problem.


Juniid- ett designat och anpassat klädesplagg mot lårskav

Istället för t ex tjocka och otympliga träningsbyxor, cykelbyxor eller fula avklippta strumpbyxor etcetera finns nu Juniid Thights Woman. Eftersom de är behagligt tunna, luftiga, mjuka och följsamma känns de knappt av när de bärs under vanliga kläder. Med ett par Juniid Thights Woman kan du känna dig välklädd samtidigt som problem med skavande lår är bortglömdt.  Med Juniid kan du gå hur långt du vill.


Juniid- tillåter dig att vara du

Juniid Thights är klädesplagget som gör dig friare. Du är den du är och vi på Juniid vill att du ska fortsätta att vara det. Därför är plagget designat för att forma sig efter din kropp och tillåta dina naturliga rörelser utan att påverka kroppsformen. Allt för att du ska känna dig så bekväm som möjligt utan lårskav. Juniid Thights Woman formar inte, ändrar inte, de tillåter dig att vara du.

 

Funktioner

  • Platta och mjuka sömmar, placerade för att inte skava
  • Kroppsnära passform som lägger sig som ett extra lager hud.
  • Lättviktigt, fukttransporterande och snabbtorkande material
  • Hög slitstyrka
  • Designade för att att kvinnor kan känna sig fina och välklädda.
  • Behagligt material som inte formar
  • Elastiskt material som sitter stilla mot huden.


Innovatören Sandra berättar om Juniid

Juniid Thights Woman är resultatet av många sena nätter och långa dagars funderande och klurande och nu äntligen kan både jag och många med mig njuta av heta sommardagar fullt ut och det kan våra lår också!

Jag ville slippa fula avklippta strumpbyxor och varma cykelbyxor och längtade efter ett plagg som kändes snyggt och som passade mina kläder. En byxa i skönt material som håller sig på plats utan att forma och framförallt skulle de ha som funktion att förhindra lårskav. En byxa med alla de egenskaperna gick inte att hitta någonstans (tro mig jag har letat sedan 1995) så jag bestämde mig tillsist för att själv skapa det jag längtade efter. Vägen har inte varit inte spikrak och det visade sig vara svårt att hitta ett material som uppfyllde alla mina krav, men nu när jag är klar är jag väldigt nöjd med resultatet. Juniid Thights löser problemet, de är både snygga, funktionella och underbart sköna!

Jag har inte lårskav längre och det behöver ingen ha!


Kontakt

E-post: kundtjanst@juniid.se

Telefon: 060-890 05 30,  Sandra: 070-358 58 12, Joakim 070-215 03 62


Adress:

Junide/Juniid

Juniskärsvägen 163

862 91 Kvissleby


Juniid är ett registrerat varumärke och ägs av Junide AB

Organisationsnummer: 559005-2527

www.junide.se